ALUMNE :Alejandro Fuster
Balbastre - Curs:
4t eso A
·Persones
entrevistades:
Nieves
Balbastre i Fernando Llopis
1a PART DE L’ENTREVISTA
-Nom
comercial i logo de l’empresa:
·Nom
Comercial: Restaurant Bon Estar Playa
·Logo
del restaurant:
-Activitat Empresarial:
·Aquesta empresa es dedica a donar un
servei de menjar per a tota la gent.
-Forma D’empresa:
·Autònom
-Nombre de socis: No
-Ubicació:
Esta ubicat a la platja de Daimús en
Av.del mar 86 (València)
2na PART DE L’ENTREVISTA
-Orige del Negoci.
Motivacions per muntar un negoci i dificultats trobades:
·Doncs vaig decidir muntar aquest
restaurant perquè jo abans treballava amb l’obra, i com vaig veure que les
coses en un futur anirien empitjorant vaig decidir invertir una gran part dels
meus estalvis en muntar aquest restaurant. Les dificultats que he anat trobant
han sigut les que pensava jo , ¿ i si després d'invertir aquests diners el negoci no va bé ? Estaria en la ruina, però de vegades te l'has de jugar i a
mi aquesta vegada m’ha ixit molt bé.
-Sector d’activitat.
Justificació de l’activitat que van escollir per el seu negoci.
·Vaig decidir montar aquest negoci, com he dit abans per que en l’obra m’anava be
pero veia que en un futur no m’aniria
massa bé per que veia com s’acostava la
crisi i vaig decidir muntar el restaurant.
-Evolució de
l’empresa. En termes de creixement
(millors resultats, més treballadors, més punts de venda)
·En el tema de l’evolució de l’empresa a
mi en aquest cas m’ha anat molt bé per
una part en l’estiu la platja de Daimús té molts turistes i a mi em
beneficia molt. Els treballadors del restaurant sempre ha estat format per
quatre cambrers, tres cuineres, una persona a la barra i una dona de la neteja.
-Finançament.Dificultats i fonts de finançament bàsiques que van utilitzar
(subvencions,finançament bancari…)
·Doncs el finançament, com tots el altres
empresaris que munten un negoci demanaren un préstec al banc i la majoria de
vegades el donen si veuen que es útil el negoci que vas a montar,i jo no vaig
tindre cap dificultat.
-Aportacions del negoci
a la persona. Ara mateix, et canviaries per un treballador cap?
·Per una part si i per l'altra no. Si per
que tens que estar quasi les 24 hores del dia pendent del bar, també hi han
molts gastos i de vegades ho deixaries tot per que acabes molt esgotat pero
pense que com a la fi i al cap m’esta anant bé
no val la pena deixar-ho pedre. Aprecie la feina que tinc i ja que m’ha
costat molt arribar fins ací i mantindre-ho continue amb queso treball.
-Principals reptes futurs com a emprenedor.
·Amb el
futur del meu negoci m’agradaria ampliar-lo montant un altre restaurant on
també hi haja molt de turisme com per exemple Benidorm,Calp…
3a PART DE L’ENTREVISTA
-Selfie amb
l’emprenedora.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada